Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ενοικιάσεις Κάδων

 
 
 
Ενοικιάσεις Κάδων 
Creta all Transfer - Ηράκλειο Κρήτης 
 
 
 
Η εταιρεία μας Creta all Transfer, η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, σας προσφέρει με συνέπεια και επαγγελματισμό ενοικιάσεις κάδων - containers και εξυπηρετεί 24ώρες το 24ωρο το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη. 
 
Η ενοικίαση των κάδων που διαθέτουμε απευθύνεται σε εταιρείες για μηνιαία μίσθωση. Παρέχουμε κάδους - container καθώς και συσσωρευτές – συλλεκτήρες για την άμεση αποκομιδή των υλικών. 
 
Είμαστε στην διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες μισθώσεων. Μπορείτε να επικοινωνήστε μέσω των τηλεφώνων που θα βρείτε στην ιστοσελία μας. 
 
Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα κάδων (container). Επίσης σας περεχούμε χωνιά για μπάζα και σωλήνες μεταφοράς.
 
Έχουμε την δυνατότητα να διεκπεραιώσουμε οποιοδήποτε έργο διαθέτοντας άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό.
 
Με σεβασμό στο περιβάλλον, η εταιρεία δίνει λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης και απομάκρυνσης στερεών αποβλήτων. Έτσι το τμήμα ενοικιάσεων κάδων (containers) και χοανών όλων των τύπων, με δυνατότητα εξυπηρέτησης οποιαδήποτε μέρα και ώρα μας ζητηθεί, σας απαλλάσσει άμεσα από κάθε είδους άχρηστα αντικείμενα, μπάζα κλπ.
 
Με προτάσεις, λύσεις και τιμές που ξεπερνούν κάθε προσδοκία, η εταιρεία μας διακρίνεται για το εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών και τη διάθεση όλου του προσωπικού της, να ικανοποιήσει πλήρως τον πελάτη της, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης κτιρίων.
 
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!
Γαζί, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ.: 6942054119 
Email: galatasmhnas@gmail.com